Drukuj
piątek, 25 maja 2018 10:35

Klauzula informacyjna
Stowarzyszenie Czarnorzecko-Strzyżowska Lokalna Grupa Działania


Zgodnie z art. 13 ust. 1 – 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L nr 119, s 1) dalej RODO - informujemy, że:


1. Administratorem danych osobowych jest Stowarzyszenie Czarnorzecko-Strzyżowska Lokalna Grupa Działania wpisane do Rejestru Stowarzyszeń, Innych Organizacji Społecznych i Zawodowych, Fundacji i Publicznych Zakładów Opieki Społecznej prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Rzeszowie, X Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego z numerem 0000250016, z siedzibą przy ul. Przecławczyka 5, 38-100 Strzyżów, tel. 17 2764 603, adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , NIP 819-15-98-112
2. Dostęp do Twoich danych mają jedynie upoważnieni pracownicy/współpracownicy Stowarzyszenia Czarnorzecko-Strzyżowska Lokalna Grupa Działania,  tel.: 17 2764 603, fax.: 17 2764 603, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .
3. Celem przetwarzania danych w Stowarzyszeniu Czarnorzecko-Strzyżowska Lokalna Grupa Działania jest wykonywanie podstawowych zadań Stowarzyszenia, związanych z zatrudnianiem pracowników, zawieraniem umów w tym związanych z wdrażaniem Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020, realizacją celów określonych w statucie Stowarzyszenia. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust.1 ww. Rozporządzenia.
4. Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów określonych w pkt 3, a po tym czasie przez okres w zakresie wymaganym przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa.
5. Przysługuje Ci prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
6. Dane udostępnione przez Ciebie nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
7. Dane udostępnione przez Ciebie nie będą podlegały profilowaniu.
8. Administrator danych nie będzie przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

 
Walne Zebranie Członków LGD Drukuj
środa, 16 maja 2018 07:32

Zarząd Stowarzyszenia uprzejmie informuje, że na podstawie §17 Statutu Czarnorzecko-Strzyżowskiej Lokalnej Grupy Działania - zwołuje: NADZWYCZAJNE WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW, które odbędzie się w dniu 30.05.2018 r. (środa) o godz. 13.00 w Sali Konferencyjnej GS ,,SCh” w Strzyżowie, ul. Daszyńskiego 3 (budynek Biura LGD).

Więcej…
 
Praca Biura LGD w piątek (13.04.2018 r.) Drukuj

W dniu 13.04.2018 r. (piątek) Biuro Czarnorzecko-Strzyżowskiej LGD przy ul. Daszyńskiego 3, z powodu choroby i wyjazdu służbowego pracowników, będzie czynne do godziny 11. Biuro przy ul. Przecławczyka 5 (p.29) czynne do godz. 15 (tel. 17 2761 354 wew. 59)

 
Konsultacje społeczne w sprawie grup defaworyzowanych Drukuj
poniedziałek, 09 kwietnia 2018 11:00

Zapraszamy do wzięcia udziału w konsultacjach, które mają na celu zebranie opinii społeczności lokalnej na temat grup defaworyzowanych ujętych w Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2014-2020. Grupy defaworyzowane to osoby mające mniej możliwości ekonomicznych i niższą pozycję ekonomiczną,  będące w najtrudniejszej sytuacji społeczno- ekonomicznej,  wymagające szczególnego wsparcia.

Więcej…
 
Informacja PROJEKT GRANTOWY Drukuj
środa, 04 kwietnia 2018 11:54

Informujemy, że wyniki oceny Rady w zakresie wniosków złożonych w naborze 1/2018/G opublikowane dnia 12 marca 2018 r. na naszej stronie są wynikami ostatecznymi.

 
« pierwszapoprzednia12345678910następnaostatnia »

Strona 3 z 41
Reklama

Kontakt

Reklama
Reklama
Reklama

Multimedia

Reklama

Polecane strony

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama